Nya bilder...Flocken...Husse och Amadeus..
Tack min gumma.....

Länge sedan jag skrev lite här har ju mest blivit bilder den senaste tiden.
Först vill jag ge tusen kramar och TACK ,till min bästa vän Kate ,som ställer upp och gör sidan så fin ,valparna har ju fått egna sidor,och det är så  kul att gå in på var och en  och titta.
Kate var också här idag ,och klippte klorna på valparna ,Tack Gumman !!!!!!
Hoppas att vi kan skriva deras nya ägare snart,men det går trögt att sälja groenendaelvalpar ,köper folk bara golden,labrador och cocker spaniel ,ja,vad vet jag ,inte köper dom mina valpar i alla fall ,trist ,och tråkigt ,dom är helt suveränt underbara ,framåt ,sociala ,mycket humör och kamp ,och otroliga pälsar ,får väll ställa mig på torget ,och REA ut dom ,jag kommer aldrig mera ha en kull om det ska vara på detta viset ,hade aldrig i min vildaste fantasi ,kunnat föreställa mig att det skulle vara  så här,NEJ,nu kommer sidan snart att heta Buskelundsgänget igen ,fast jag älskar att ha valpar ,kommer jag aldrig mera utsätta mig för detta ,gråt ,ångest,nervositet ,är väl inga bra egenskaper,fast det är tur ,att jag är född ,med en inre grundtrygghet ,pallar ganska mycket ,innan det brakar åt skogen !!!!!!!!!
Var och handlade nytt tangentbord ,och ny trådlös mus idag ,våran andra mus ,löpte amok på skärmen,så nu har det blivit så bra så.

Nu ska jag sysselsätta mig ,med att lägga in annonser om valparna ,hoppas på att få ett napp!!!!!!
Så om någon känner någon som är ute efter en underbar grönis ,skicka dom gärna hit är ni snälla .

Hälsningar från en bekymrad och lite ledsen Carina.......

Nya bilder på bebbarna ,nu fem och en halv vecka....Buskelunds Annika...Annika..Annika..Buskelunds Emil..Emil...Emil..Buskelunds Prusseluskan...Prusseluskan..Buskelunds Pippi...Pippi..
Buskelunds Madicken..Madicken..Madicken..Buskelunds Ronja..Ronja..Buskelunds Ida..Ida..

Grattis Annika....Annika tävlade lydnadsklass två i kväll med Windie i Tingsryd,dom vann på 174,5 poäng.
Jag gjorde en snabb visit med Atlas inne på tävlingsplan,jag skulle ju inte tävla mer med Atlas i tvåan ,men skulle ju egentligen tävlat med Zhita i ettan ,men hon löper ,och jag skulle ändå dit och titta på Annika i tvåan ,så då bestämde jag mig för att tävla med Atlas ,men det skulle jag nog inte gjort ,jag vill inte skylla på något ,men vi har ju faktiskt Zhita hemma ,som är på 12:e dagen av löpet ,så att Atlas hade lite annat i tankarna ,än att gå fritt följ ,kanske hade sin förklaring ,jag valde att bryta vid fria följet,det var liksom ingen mening att fortsätta ,med en Atlas som gick i sin egen lilla värld.
Desto roligare för Annika ,som nu är uppflyttad till lydnadsklass tre ,med Windie som är 14 månader.......

På tur.....Jenny och jag har gått 5-kilometaren i Nytorpet,vi hade fika med oss ,och stannade efter halva vägen.Vi hade Atlas och Lajka med oss ,gissa om dom uppskattade detta.
Man känner sig ganska förnöjd när man gått fem kilometer,det gör vi gärna om snart !!!!!!!Jag med mina älsklingar....Där vi stannade och fikade ,finns det en sjö ,så hundarna badade....Sen åkte jag till Kate ,och fotade två valpar av hennes uppfödning ,här är Zingo...Här håller Kate på att göra i ordning Elenores Mynta..Mynta..Mynta...Zingo och Mynta..

Buskelunds Love Me Tender på besök.....Söta,Söta Buskelunds Love Me Tender på besök,Greger och Lisa har varit här och tittat på bebbarna ,får Greger som han vill ,så får Wilda en kompis om tre veckor ,lilla Ronja blir det då !!!!!!!!!Wilda....Wilda...Wilda.

Bebbisarna snart 5 veckor...The King...Madicken...Jag är störst bäst och vackrast !!!!!!!!Kennelmamma med sina barn...

Sötnos..

Fina Lajka...Fina pojken...Apportering !!!!!!!Husse med Amadeus...Den här kompisen hittade vi i tvättstugan ,söt va !!!!!!!


Lydnadstävling i Tollarp

I fredags kväll var jag med Annika på lydnadstävlingar i Tollarp ,meningen var ju att jag skulle tävla själv i lydnadsklass ett med Zhita ,men hon gick i löp i tisdags ,så nu blir det inga tävlingar förräns den 7/8, och då i Kristianstad.
Annika tävlade tvåan med Windie ,och enligt oss ,så gjorde arrangören ett dumt misstag .Var och sprejade startpunkterna en halvtimme innan start ,gissa om det luktade för hundarna,det irreterade Windie,så hon ville inte gå in vid Annikas sida ,Windie gjorde ändå en mycket bra tävling,men vid sändandet till rutan ,så var hon ofocuserad ,pga allt strul med färgen från sprayen hon kände ,så det blev en 0:a på rutan ,annars ett väldigt fint program ,bla en 10:a på hoppet...  147,5 poäng och placering 4:a av 15 deltagare.Det delades inte ut något förstapris på 15 hundar .Kan det kanske bero på att hundarna stördes av lukten ,ett ekipage valde att bryta ,pga att hunden gick och nosade hela tiden,vid punkterna.....ja,ja alla kan vi göra misstag ,hoppas vi slipper det något mera i fortsättningen .
Det delades heller inte ut något förstapris i eliten ,men det gjorde det inte heller den gången jag såg den domaren döma elit då heller ,då var dom 15 ekipage ,och igår 10.Kommer inte tävla om jag ser den domaren i mitt PM.Såg tex Jonnys inkallning med Kalle,bara ett exempel,den var mycket bra ,Kalle stannade fint ,och lade sig snabbt ,och Kalle är dessutom väldigt glad och pigg ,vilket är ett extra plus ,ja inte under 8,5 sa jag till mig själv ,då visar hon fram 6,5,då tyckte jag inte det var någon ide att titta mera ,kan också nämna att jag aldrig i hela min tävlingskarriär har klagat på någon domare ,visst kan jag tycka någon gång ,att jag fått för snålt betyg ,eller till och med ett för högt betyg ,men det är då i bara något moment ,den här domaren kan inte döma i något moment,hujjjja så hemskt...Annika med Windie och Gabbis...Kenneth med Darkn Smart Higway Star,ett leende på föraren då Ritchie står vid läggande under gång ,härligt att se !!!!!!!Windie i full sula vid apporteringen ,hon är bara för härlig !!!!!!Windie-Pindie.....


Besök i valplådan...

Idag har min kompis Marie varit här på besök ,valparna fick varsin leksak av henne ,TACK MARIE!!!!!!!!!Hon tyckte förstås att valparna var ljuvliga,hon fastnade för Pippi och lilla Emil.....Marie med(tror det är Emil)...

Gosar !!!!!!Bea har kul med leksakerna valparna fick av Marie,hmmmmm.....
Lilla söta Pippi....

Tack för du tittade in Marie ,alltid kul att träffa dig ,hoppas du drömmer söta valpdrömmar i natt,välkommen tillbaka om några veckor,då är det farligt att komma hit !!!!!!!!
Bebbarna ute första gången.....Björn med bebbar....Mamma Vimza diar sina bebbar ute i det gröna....Prusseluskan...Madicken...Madicken...Madicken..

Pippi...Pippi...Björn och Prusseluskan...Kameran mot solen (inte bra) Carina med barnen...

Carina med 4:a ljuvliga bebbar....Prusseluskan...

Mera foton...

Kan inte låta bli att fota dom ,jisses så söta dom är ,blir 4.a veckor på fredag.
Pia och Leif var här igår och tittade på dom ,tyckte dom var gudomliga naturligtvis.
Dom är så roliga nu ,har flyttat ner till köket,och dom blir så sura när man stänger in dom i valphagen ,efter ha varit ute en timme och ätit och lekt,nu följer vi ju dom noga ,och märker vissa tendenser hos varje individ ,det är väldigt intressant och spännande ,ännu härskar Annika ,hon är klart den tuffaste och bråkigaste ,i går tyckte vi Madicken var lite försiktig ,men det har ändrat sig lite ,hon är väldigt framåt också,dom får mat tre gånger om dagen nu ,men har inte riktigt fattat det där med mat ännu,det kommer så småningom.
Jag älskar i alla fall att ha den här valpkullen ,det är bara roligt ,så mysigt att gulla med småbebbarna ,det värsta är att man vill behålla allihoppa ,för det är ju jag som är bäst att ta hand om dom (inbillar jag mig ju )nu följer lite foto från morgonen:Pippi...Annika grönt band..Bea gillar bebbarna ,och hon är fantastiskt snäll med dom.....Bebbarna anfaller !!!!!!!!!!!!!Fina madicken...
24:e dygnetPrusseluskan...Prusseluskan-gulPrusseluskan...Prusseluskan...Lilla Ida-lilaIda....Pippi-rosa....Pippi.....Pippi..Pippi...Ronja-ljusblåttRonja..Ronja..Annika-grönt, detta är kullens monster ,vilket humör denna donnan har ...Annika...
Annika..Annika..Detta är Emil-inget halsband.Han ska bo hos oss i Buskelund !!!!!!!!Emil....Emil..Madicken-rött...Madicken..Madicken...Madicken..

Ja ,det var alla sju valparna ,tikar finns fortfarande kvar att tinga ,om det är någon som är intresserad av en underbar valp !!!!!!

Ida och Pippi.....

På framsidan......Eros tigger !!!!!!Semesterfiraren,Jonas gick på semester igår ,nu stundar fyra veckors semester,HÄRLIGT !!!!!!!!Mamma och Bea....Fin grimas.....Eros pussar på mamma !!!!!!!!!!!!!!Fina Eros...Fin Vimza....Jonas och Bea....Taxa-Lisa...

Bebbar fått mat plus avmaskade...Idag är bebbarna tre veckor ,dom är avmaskade ,och har provat på att få mat i kväll.......Annika mätt och belåten.....

Fint bordskick.....

Prusseluskan....


Nu är bebbarna märkta...

Emil: inget halsband.Prusseluskan:gult halsband.Ida.lila halsband.Ronja:ljusblått halsband.Pippi.rosa halsband.Madicken:rött halsband och Annika:grönt halsband.
Min kamera är på laddning ,så flera bilder kommer i morgon.
I morgon är det Jonas sista jobbardag ,sen går han på 4.a veckors semester ,skönt att vi kan ta hand om valparna tillsammans......Det är ju liksom lugnet före stormen.....Om en vecka flyttar vi ner dom till köket ,så dom får bekanta sig med diverse olika ljud ,och se dom andra hundarna i huset.
Kate var här i går och klippte  valparnas klor,tack vännen !!!!!!
I morgon ska dom avmaskas för första gången ,dom är tre veckor i morgon.
I morgon tränar vi sökh ,sen följer Annika och Emma med hem och tittar på valparna.
Har anmält Zhita till lydnadsklass två den 1/8 i Kalmar ,och den7/8 i Kristianstad.Tävlar ju mina sista lydnadsklass ett tävlingar med Zhita nästa fredag den 17/7 och den 26/7 i Tingsryd ,hoppas givetvis att vi får LP1 på dom två tävlingarna ,sen siktar vi på LP2 också,vi har lite till att arbeta på med lydnadsklass två momenten ,hoppas vi hinner till vi ska tävla.....


Några bilder...
Bebbarna 18 dygn....
Besök i valplådan.....Nu i kväll kom Jonas kusin Timmo med familj,fru Annika och barnan Johanna och Elin på besök.Johanna är djurgalen och Elin lite mera avvaktande,så här sitter Johanna i valplådan och myser.....Johanna med trött valpis...Så mysigt att vara i valphagen tycker Johanna!!!!!!Härlig bild.......

Mysbebbar.....Så söta så.....


Hundarna badat i Långasjön...Hej och hopp...Blöt av daggen...Zhita och Lajka....Zhita har inte så bra simteknik....Lajka...Hades..kamp om pinnen.....Hades på väg ut till pinne.....Hallå ja ,matte har kommit i vattnet ,jag brukar minsann inte bada om det är kallt ,men jag tippar att det är 25 grader i vattnet..Matte och Lajka...Matte och vovvarna..Sjöodjuret!!!!!!!Hästar gick det 20 meter därifrån ,men hundarna brydde sig inte..Hades och lajka...Hades sitter fint...Det kom en kille och badade brevid oss ,hundarna bara possitivt nyfikna..Fin lajka.....

Min Mentor inom hunderiet....

Lasse Johansson är hans namn,och vi råkade på varann ca 1984,när jag hade köpt min första tervueren DEVIL.
Lasse frågade om jag ville vara med och träna med ett gäng i Mörrum,och det nappade jag på ,då hade jag inga tävlingsabitioner ,visste knappt vad en hundtävling var,men Lasse tjatade på mig ,att börja tävla med Devil,och det visade sig ju vara lyckat.Lasse lärde mig om spår först ,och Devil och jag tog appellen i det ,men när Lasse lärde mig om sökhet ,då kände jag att jag hamnat rätt ,det har blivit många sökhträningar genom åren med Lasse,Lasse själv har alltid haft shäfer ,men har alltid varit så possitiv mot mig och mina belgare,alltid stöttat mig ,och gör så än idag ,han tycker det är fruktansvärt roligt om det går bra för mig ,men säger att det är inte samma Carina ,som för 20 år sedan,och det får jag ju hålla med om .Då hade jag ju bara en hund att bry mig om ,nu har det visst blivit lite fler,hmmmmm....
Åker och hälsar på Lasse i bland ,och tar en kopp kaffe ,vi bor ju faktiskt bara en kilometer från varann,så idag har jag varit hos honom ,och tagit detta fotot ,som ska in på Karlshamns BK:s sida..Lasse med sin Götängens Ullme( 7 år) detta är hans sista shäfer säger han ,men det är det väl inte många som tror på ,jo ,det kanske blir en pappillon nästa gång ,för Carin och Lasse hade en sån för många år sedan....


idag är valparna två veckor,tiden går fort ,alla mår bra ,liksom mamma Vimza....

Foton igen...

Kan inte låta bli att fota underverken ,dom är så förbaskat söta nu...Emil.Emil,som ni ser.....Emil..Emil..Emil..
Ja,det var dagens skörd av bilder ,hoppas ni njuter lika mycket som jag,dom är så fina mina pluppar ,finns fortfarande tikar att tinga....

Bebbarna 12:e dygnet.....Har öppnat ögonen lite....Emil...Emil....

RSS 2.0