Deppig och kräksjukan.....

Igår vaknade jag med en form av vårdepression ,ville inte stiga upp ,och jag som älskar morgarna ,Jonas och Björn rastade hundarna på kvällen ,i och med att jag sovit hela dagen,var jag inte trött när jag skulle gå och lägga mig ,men somnade till slut ,och vaknade 04,00 i natt ,över att jag hade ont i hela kroppen ,och mådde fruktansvärt illa ,gick ner på toa ,och försökte spy upp ,men det gick inte,Jonas är hemma ,han har också fått en släng av det ,har tagit tabletter när jag fick i mig lite gröt ,så nu har jag ingen feber ,och fryser inte,mår alltså lite bättre ,men är fortfarande illamåendes.
Jag var ju hos barnen i lördags ,och dom hade visst haft det ,så nu vet jag var det kommer i från ,blir ingen träning för mig i dag eller i morgon ,hoppas jag är kurant till fredag ,då ska Jonas och jag träna med Åsa ,vill också gärna träna sökh på måndag ,med Anne-Marie,Pia,Annika och Catja.På Återseende mina vänner ,nu går jag i bingen,får väl liggsår .........

Tidig morgon !!!!!!Mina fina hundar,Atlas& Zhita.....


KL 7,00 Var jag på skjutbanan med tre hundar,jag är nog lite lustig ,men jag stiger upp 05,15 på helgen med ,det är då kl ringer för Jonas på vardagarna ,och min bästa tid är på morgonen,har ätit gröt ,och kommer snart ta ett gäng till,underbart är det ute , plus 8 grader varmt och kl är inte mera än åtta....

Lajka kan inte ligga still ,hon har många järn i elden den damen.......
Våren är här !!!!!!Mina nya fina gympadojjor ,som jag fått i födelsedagspresent av mamma och syrran,TACK !!!!!!!!


I dag har vi tränat sökh ,det var jag,Pia,Catja och Anne-Marie,alla hundarna gick fint ,och  vi har haft en härlig eftermiddag i skogen ,det var ju första gången Zhita provade på sökh ,hon tyckte det var kul ,och sprang ut jättebra,nu kör jag hittaövningar med henne ett tag,det blir inga problem att köra in rulle ,hon är ju så apportvillig.......Efteråt bjöd Pia på hemmalagad kaka ,men hon hade med sig clementin till mig ,så det fick jag nöja mig med .
Nu har jag lagat stekt korv och mos till pojkarna ,själv äter jag ingenting så här sent .....

Vilket väder vi haft i dag ,över 10 grader varmt,härligt !!!!!!!!
På måndag 16,30 tränar vi lydnad på hundungdom ,på onsdag kl 10,00 tränar vi lydnad på vägga ,och annan dag påsk ,tränar vi sökh borta i Tving hos Anne-Marie,nu har jag det skrivet här ,så jag inte glömmer bort mig.....

Team Red and Black

Det är vårat namn nu,nu är det slut med Kennel Buskelund.Kenneln upphör.....
Ska inte ha mera kullar,det är för mycket jobb ,särskilt som jag har så många andra hundar hemma ,och jag tycker det är svårt att få valparna sålda,jag blir bara nervös av det...
Just nu är jag så trött på att ha så här många hundar,nu får dom försvinna naturligt en efter en ,sen ska jag ha MAX tre hundar hemma ,så alla kan åka med när man ska någonstans.
Mycket är därför jag lägger ner kenneln ,pga att jag har en tendens till att spara valpar ,och då minskas ju aldrig antalet.
Jag vill också ägna tiden till det jag tycker är roligast ,träna och tävla med hund.Det jag är lite ledsen över ,är att Carola och Hubert inte får någon Vimza-valp nästa år.Jag ska hjälpa er att hitta en bra hund någon annanstans.Det ordnar sig !!!!!!!!!

Tusen tack till min Webmaster Kate Johnsson,som har gjort om sidan,vilka fina färger det blev ,ursnyggt,Tack gumman !!!!!!!!'Är Bättre

Förkylningen börjar ge med sig ,men har en förfärlig hosta på nätterna,men det går väl över,gläds åt att våren är på G,det blir varmare och varmare ,till helgen ska vi få uppemot 10 grader,härligt !!!!!!
På fredag tränar vi sökh för första gången i år ,det ska bli kul ,nu ska jag ta Zhita på sökh i stället för spår ,jag är ingen spårnisse,kommer aldrig att bli ,tror jag ska hålla mig till det jag tycker är roligt ,annars blir det bara ett tvång,Zhita har ett bra skall ,hon skäller alltid så förfärligt på Atlas ,när han springer med pinne ,så jag ska testa det på henne,och det är det absoluta roligaste markeringsättet ,och skulle det visa sig att hunden inte håller för skall i dom högre klasserna ,då är det ingen svårighet att lägga över hunden på rulle,så är min erfarenhet.
Vi var på vägga och tränade lydnad i går ,det var jag,Pia,Annika,Catja och Anne-Marie,Zhita gick väldigt bra ,sände henne från ca 20 meter till rutan ,och hon gick fint in.
Har ju anmält henne den 18/4 till Osby,och det är den sista tvåan vi tävlar ,hoppas ju på ett LP 2 där ,vi får se ,men börjar allt mera bli färdig för trean ,så jag hoppas vi kan gå ut i maj där.....

Har gett Lajka Canikur,hon är ju inte bra i magen ,vi får väl se om det hjälper ,hon är pigg i alla fall,och dricker vatten gör hon,ja alltid är det något.

På lördag är det träningstävling  på Sölvesborgs BK kl 10,00,vi brukar vara ca 10 st ,vi är i olika klasser,vi kör igenom varandra som en tävling ,och efter vi är färdiga fikar vi .

Ja annars händer det inte så mycket i Buskelund,Annika ringde igår och var så glad ,hon hade lagt två spår till sin tervueren Gabban ,och hon gick verkligen superbra ,nosen i kärnan hela tiden ,och tryck i linan ,då är det kul att spåra ,Annika och Gabban är anmälda appell spår på lördag i Hässleholm,självklart ska dom åka ,och jag önskar er 1000 lycka till......


Fila de la TyvellHär ser ni hanen med stort H,en hane som finns hos kennel Revheit i Norge,Fila är en import från Holland,detta är hanen jag skulle vilja para Zhita med ,Zhita är ju en halvfodertik ,så Ann-Margareth ska ta första kullen på Zhita 2011,sen vill jag använda denna hane till Zhita år ?????????han är i mina ögon en av de vackraste tervueren jag sett.....

Näsan rinner.....

KL Är tre på natten,får snyta mig hela tiden ,och vaknar med jämna mellanrum.Man sover inte gott när man är förkyld,ont i huvudet har jag med.
Oj vad jag gnäller ,det blir så när man inte är van att vara sjuk !!!!!!!!
Vi var på maxi i alla fall ,Björn hittade ett par skor ,jag hittade inga ,köpte ett par gråa mysisbyxer till morsan ,hon skulle ha Large med raka ben ,men typiskt passade dom inte henne ,dom var för långa i benen ,så jag får prova om jag kan ha dom ,har ju inte Large i vanliga fall ,men dom kan ju vara stora i storleken ,jag har ju mest XXL i storlek,hade varit en dröm att kunna ha Large.
I går blev det inte så många promenader med hundarna ,dom fick gilla läget att vara mest på tomten ,det går bra i några dagar det också....Är jag bättre i morgon ,måste vi försöka lägga spår till Zhita ,vi ska ju faktiskt tävla appellen om två veckor ,om Rödeby kommer hålla tävlingen ,mycket beror ju på om snön försvinner ,sen annordnar ju klubbarna tävlingar ändå ,fast det är snö ,i morgon har Karlshamns BK sökh alla klasser,och Skanör Falsterbo hade appellen i spår i februari ,men många klubbar har ställt in ,så härligt att det börjar bli plusgrader nu,vi hade 7 plus i går ,och i dag skulle det visst bli uppåt plus 10 grader,man känner att våren är på väg,underbart.
Fick min hundförartröja jag hade skickat efter från Engelsons i går ,blev lite besviken på fickorna där fram ,dom var inte mycket att hurra för ,annars var tröjan mysig ,och passade i storleken ,den har två stora fickor där bak i stället.

Vår träningskompis Åsa ,är framme i Australien ,dom ligger tio timmar före oss ,så kl är 12,00 på dagen hos dom just nu,vilket äventyr hon är ute på ,hon kommer hem den 1/4,och den 2/4 har vi bestämt att träna ,vi ska lägga spår åt varandra ,träna lite lydnad,budföring ,och skjuta med pistolen.


Pia sa till mig att SBLO kommer fråga om jag vill ta hand om Belgarspelen i år igen ,tror jag gjort det i två år nu ,så det får väl bli en tradition,så jag säger JA!!!!!!!!!!Det är på utställningen på IVÖN ,UTSTÄLLNING FÖR bELGARE,DET BRUKAR KOMMA CA 100-130 bELGARE DIT ,ÄR SÅ MYSIGT ATT KOMMA DIT VARJE ÅR ,JAG HAR EN DEL VALPKÖPARE SOM KOMMER MED ,HOPPAS DET KOMMER NÅGRA UR aSTRID-lINDGREN KULLEN ,HAR JU INTE SETT DOM SEN DOM VAR SMÅ ,jo Emil ser jag i bland ,han bor här i mörrum,tyvär är han krypt ,så han får bara ställas i specialklass ,Hubert och Hades kommer ,dom har gjort det som tradition med ,Hades går ju i specialklass ,och brukar få ett litet pris för det,han får finfin kritik ,men får inte konkurera med någon annan !!!!!!!!!!!Snart dags att anmäla dit,tror sista anmälningsdag är den 18/4,jag kommer anmäla Zhita om hon är godkänd i lägre bruks ,så vi kan slåss om CERTET ,annars anmäler jag ingen......

kl är snart 03,30,om man skulle försöka sova lite ,GODNATT PÅ ER !!!!!!!

Förkylning !!!!!!!

Ja man skulle ju inte skrivit om att man hade klarat sig från förkylning dernna vinter ,nu kom den som ett brev på posten ,låg och vilade mig i går ,och kände hur näsan började rinna,hmmmmm,inte kul,men det drabbar ju även mig,nu får jag kurera mig i helgen ,honungsvatten och ipren.

Vi tränade på Persavallen i går ,det var Annika,Catja och jag.Catjas Bella gick jättefint ,dom kommer snart ta sitt förstapris i tvåan ,kul också är det att se Annikas Gabban ,hon har fått en till växel ,och är jätterolig att titta på ,hon är ju lite barnslig ännu ,inte så konstigt ,hon är bara lite drygt 1 år ,Zhita tror hon blivit fina damen ,hon skulle inte leka med Gabban och Fly i går ,men dom retade henne ,så det kom lite grymt någongång,Zhita har förändrat sitt temperament lite ,hon är lugnare ,både för och nackdelar ,vid fartmomenten ,typ apportering ,är det ändå full fart ,och det är bra ,men jag känner vid fritt följ ,att jag skulle vilja ha lite mera speed ,men det kanske är övergående,många hade nog blivit glada ,men jag vill ha en hund med fart i ,det är mycket lättare att dämpa ,än att plocka upp en hund,.
Catjas Fly är en superhärlig hund ,hon går lydnaden fint ,men kan inte hålla koncentrationen om det händer något ,tror Fly är precis ett år ,så det är ju inte så konstigt.Det kommer bli så bra när hon har mognat.....Planen vi gick på var bar ,och torr i mitten,härligt att vara ute igen ,i går kväll var det 5-6 plusgrader...

Vi får se om det blir någon Maxi i dag,är ju inte kul att åka i väg om man känner sig dålig.Nu ska jag gå och lägga mig en stund till,sen får vi ser hur dagen blir.....

Sölvesborgs BK.....Träffade Pia idag på Sölvesborgs BK idag,Pia med Donna och Viggo !!!!Två förbipasserande...Viggo med metallapporten...

Ser ni vad otroligt ,planen är plogad,helt underbart att gå på....Zhita ,fint inne i rutan.....Efteråt blev det kaffe i solen !!!!!!!

Inställd tävling.....

Tyvär blir det ingen tävling i Emmaboda till helgen ,fick ett mail om att det är ingen som plogar deras plan ,så det är inställt ,min anmälan står kvar tills deras tävling i oktober,då ska det väl inte vara någon snö ,man vet ju aldrig ,i och med att det är minusgrader på natten ,så tar det ju tid för snön att försvinna ,undras om det är borta till påsken ,vi får hoppas på det..

I dag på morgonen flyger Åsa till Stockholm ,och  därifrån i dag till Thailand,där stannar hon två timmar ,sen fortsätter hon resan till Sidney i Australien ,en resa på 24 timmar ,tufft att göra det själv ,hon ska ner till sin son Simon och hälsa på ,hon kommer hem till första april ,hon har lovat att skriva där nerifrån på facebookan,så man hör av henne !!!!!!

Jag ska till Sölvesborgs BK idag ,och träffa Pia ,vi ska träna lite med hundarna ,det är plogat på planen ,det är ju skönt !!!!!!!

Annars händer det inte så mycket här i Buskelund ,lajka har fortfarande inte gått i löp.
Vi har hållit oss friska över vintern allihoppa ,inga förkylningar,man åker väl på en vårförkylning i stället.....
Jag äter ju gröt nu på morgonen ,vilket har resulterat i att jag gått ner två och ett halvt kilo ,inte mycket ,men det gör inget om det tar lång tid ,då håller man vikten lättare,försöker att inte äta mackor på kvällarna ,utan när vi ätit middag vid 16,30,så blir det inget mera sen ,och det går faktiskt bra.
På fredag när jag får lön ,ska jag unna mig att köpa ett par nya gympadojjor,har ju gått i mina vinterstövlar hela vintern ,så nu tycker jag det är dags för lättare skor,en karl här i Mörrum ,han cyklar ofta ,han har träskor året runt ,undrar om han inte har råd att köpa sig andra dojjer !!!!!!!!

Nej nu börjar dagen ,ut och rasta hundar ,sen i väg,ha en bra dag allihoppa !!!!!!!!!

TävlingVarit i Bräkne-Hoby ridhus och tävlat lydnad med Zhita i dag ,arrangör var Karlshamns BK.....
VI ÄR JÄTTENÖJDA OCH GLADA ,FÖR VI FICK VÅRAT ANDRA FÖRSTAPRIS I LYDNADSKLASS TVÅ.
Så här började det...
PLATS: BETYG 5,Sitter upp,det gjorde hon för flera månader sen ,sen låg hon så fint vid plats ,men senaste tiden har hon börjat med detta ofog igen ,får lägga lite krut på att träna platsen ,så hon känner sig trygg ,fastän mamma går ifrån henne.......
Fritt följ: betyg 9
Läggande:betyg 9,5
inkallande:betyg 8
Sändande till rutan:betyg 10
Apportering: betyg 9
Hopp över hinder: betyg 9
Fjärret: betyg 9
Helhetsintryck: betyg 10

Så trots en 5a på platsen , 20 poäng väck ,så fick vi ihoppa 166,5 poäng ,och därtill vann vi klassen !!!!!!!! Jag är jätteglad,vet att Zhita har potential att gå långt,nu tränar vi på ,vi vill ha det tredje förstapriset nästa helg ,så vi kan få vårat LP 2.......

Några bilder från morgonpromenaden....Bea och Mimmie...Fin Zhita...Fin Bea....Scotte....Fin Scotte...Gänget..Fin Yrsa...Skällande tax......


Lite sjuk.....

Det blev ingen träning igår,hade feber och kände mig frusen,känner mig varm i dag med,kurerar mig med Ibumetin,vill ju hemskt gärna tävla på söndag ,och titta på mina vänner som tävlar,det vill jag inte missa.
Idag kl 14,30 begravs Frida,Frida som hade Fridas place,en härlig blogg om henne själv,hennes kamp mot cancern,och livet med Andreas och deras två sheltisar,tyvär förlorade Frida kampen mot cancern,hon somnade in den 14 februari,på hennes födelsedag ,hon fyllde 26 år.
Livet är orättvist ,det vet vi alla,sänder dig många tankar i dag Frida ,och hoppas du har det bra i din himmel......Lajka är ganska så frustrerad just nu ,hon har inte fått springa på några dagar ,hon är inte bra i sin tass ännu ,och går här ute och haltar,det är inget stort sår ,men det kan ju göra ont ändå ,vi får hoppas det läks snart ,så hon kan följa med ut och busa .....

Kates Meja har inte nedkommit med några valpar ännu ,hon har gått full tid i dag ,sen första parning ,det kan ju ha tagit andra parningen också ,och då är det full tid på måndag ,jag undrar jag om hon inte lurar oss den lilla tjejen ,jag är rädd att hon inte har några pluppilurisar ,vi får se efter helgen !!!!!!!!

I dag är det friidrott hela dagen ,inomhus WM från ,ja nu kommer jag inte i håg ,ska titta i alla fall ,sen i kväll ,är det mitt favvo program ,lets dance ,fast min favorit åkte ut förra fredagen ,Stefan Sauk ,så dansanta Willy är kvar i stället ,SJUKT !!!!!!!!!

Min älskade Atlas 4 år idag...Mattes älskade kille Atlas,fyller 4 år idag....
Atlas är sjuk ,utan cortisontabletterna ,blir han hängig och trött ,i alla fall inbillar jag mig det ,så han får en tablett varje dag ,och följer med överallt ,och är pigg och glad...
Atlas är ju min egen uppfödning ,och Atlas är väldigt speciell för mig,hoppas så vid gud ,trots hans sjukdom ,att jag får behålla dig många år till ...

Kalas.....Elin 5 år i dag,GRATTIS !!!!!!Lilla Maja,Jennys yngsta......Elin öppnar paket...Jennys äldsta flicka ,Emilie  snart 8 år.....Maja äter kaka....Elin i sina häftiga glasögon...Brinnande tårta...Familjen....Bibbans häftiga naglar...Bibban vill inte vara med på bild !!!!!!!
Jag la ett spår till Zhita i morse ,men jag fick inte henne att förstå att hon skulle spåra ,ringde till Lasse ,han kom efter 10 minuter ,hjälpte mig,och vi la två spår till Zhita ,Lasse fick henne till att spåra ,inte så jättebra ,men hon hade fäste i bland ,och markerade pinnarna,vi ska ut igen i morgon ,så nu är det bara att köra på fram tills det är dags att tävla.......

Elin 5 år idag...

Hurra,Hurra,Hurra,Hurra för min systerdotter Elin ,som blir fem år idag ,jag kommer med paket i eftermiddag,köpte ett hus för barbie,hon har ju så många barbisar ,så dom behöver någonstans att bo ,och fyndade gjorde jag med ,det hade kostat 600 kronor ,och var nu nedsatt halva priset ,så det var ju ett klipp..
Bilder från kalaset kommer i kväll !!!!!!!!!

Ska lägga ett spår till Zhita i dag ,ska låta det ligga ca 10 minuter bara ,och så ska jag trampa ner ,så jag ser var jag gått..
Nu börjar det närma sig tävling i gen ,lade henne plats ,och gick undan 4 minuter ,det gick bra..Så vi har förhoppningar om att ta vårat andra förstapris i lydnadsklass två på söndag...

Lajka har en spricka i trampdynan som blöder när vi är ute och går ,nu får hon vara hemma i två dagar ,så det läker ,men det kommer inte bli populärt ,hon kommer bli heltjurig för att hon inte får följa med ,men det är ju för hennes bästa..

Återkommer i kväll med bilder från kalaset ,på återseende !!!!!!!!!!

Skulle spårat....

Skulle spårat i dag ,men blev avrådd av kompisarna,kallt ute,och hård skare,Annika la ett spår till Gabbis ,men tyckte hon var lite okoncentrerad,hade nog också lite svårt att få fäste ,så Annika gjorde några direktpåsläpp ,som inte legat så länge ,då gick det bättre.
Jag körde budföring med Zhita ,det fungerar bra ,fast hon tjuvade från Pia till mig ,så vi gjorde om det ,och då  funkade det........Sen körde vi lite lydnad med hundarna,vi var på parkeringen till skjutbanan ,men det var ingen höjdare,guppigt underlag,och inte så stort ,så vi fick sätta rutan intill klubbhuset ,och så hade vi ett rep runt om ,det är bättre med spån ,syns bättre ,alla hundarna hade lite svårt med rutan i dag ,så det var nog inte något optimalt förhållande,bättre på torsdag i ridhuset !!!!!!!!

Här kommer en härlig bild på Annika och hennes hundar,från vänster 14- åriga Loup,lilla Windie,Gabban,och liggandes Penny........

Sen var jag och handlade ,var meningen jag skulle köra in till stan ,och köpa en barbie till Elin,som fyller fem år på onsdag ,men jag orkade inte ,hade ingen lust ,körde hem och vilade en stund,fick ett ryck sen ,och Björn och jag diskade alla mina priser ,och gjorde fint i skåpet ,putsade alla glas och dörrar ,blev så fint så !!!!!!!hoppas jag får ett ryck till i veckan ,behöver putsa mina fönster,och mina vinterblommor ser inte så trevliga ut ,så nya blommor ,och putsade fönster ,blir väl bra va !!!!!

Gröt !!!!!!

Jag har börjat äta gröt på morgnarna,med mjölk och lite socker ,tycker inte det är någon höjdare ,men det gör gott ,och man håller sig mätt länge ,få se om det kan hjälpa mig att gå ner i vikt.

Igår spårade vi med Zhita ,försökte i alla fall ,gick ut ett appellspår,och lät det ligga i ca 30 minuter,släppte på ,men Zhita förstod ingenting ,gick runt spåret med henne ,men hon tog aldrig upp det ,pratade med Lasse ,han sa att du kan ta spåret på en gång ,så det finns stark vittring,kanske är det svårare i snön ,jag vet inte.
I morgon ska jag träffa Annika och Pia ,vi ska spåra med hundarna ,då får jag se hur hon beter sig i morgon ,kameran hänger med ,så bilder kommer i morgon......

Jonas och jag har försökt Zhita att ta metallen ,vi har inte lyckats ,men jag tror det är på G,hon håller den ,när jag går fot med henne ,kan även sätta henne ,hon håller den i munnen ,och jag kallar in henne ,det går bra ,men kastar jag metallen ,så nonchalerar hon den bara,men som sagt ,jag tror hon tar den snart ,och då får man vara snabb ,att berömma vid rätt tidpunkt !!!!!!
Rutan går bra ,och jag skickar från ca 20 meter ,ställer henne ,och sedan lägger henne ,går mot henne ,och vinklar och kallar in ,det går bra !!!!!

Om Meja är dräktig ,så ska hon ha valpar denna vecka ,Meja är Kates Sheltie,spännande !!!!!!

Helgen har annars varit lugn ,i morse var Jonas och jag ute kl 7,00 med 7 hundar ,dom fick springa på skjutbanan en timme ,vi behöver aldrig motionera våra hundar ,typ genom cykling eller så ,det räcker att släppa dom lösa ,och Amadeus får en pinne i munnen ,sen springer han ,och dom andra efter ,Jonas och jag står bara och tittar ,och fattar inte att dom tyar !!!!!!!
Sen hade vi Bea och taxen kvar ,så vi tog dom och lajka och Zhita igen ,en halvtimme,sen kunde jag i lugn och ro ,sitta vid datorn ,med nybryggt kaffe....


Om en vecka är det tävling igen ,jag med Zhita ,Annika med Windie ,som gör debut i trean ,ska bli så spännande att se ,kanske tävlar Annika Penny i elit också ,hon får se hur hon känns på fredag,och Anne-Marie med sin säkra Lippe i elit.

Buskelunds Emil....Var och hälsade på hos Mona ,som har Buskelunds Emil (Rocky)här Rocky med sin kompis Melker....Rocky och Melker.....


Bilder på Baby Doll(Rivah)

Fick bilder i går på Baby Dolls tre-årsdag till ära,Tack Emma,alltid lika kul att få bilder av valpköparna......Baby-Doll

Idag är det rätt så kallt ute - 7 grader,men solen ska ju komma sen ,så det blir väl mildare,i kväll är det träning i ridhuset,ska prova på lite nya moment med Zhita ,sittande under gång ,stegförflyttningar i fria följet ,hopp apport,kast med metall.

Ska handla hem havregryn,äppelmos,Carina ska lära sig äta gröt,det står man sig på länge ,och nu ska jag äte tre gånger om dagen ,och då är ett av dom gångerna GRÖT !!!!!!.....


BUSKELUNDS B-KULL 3 ÅR !!!!!!!Grattis till Buskelunds Busige Billie,Banana Joe,Big bang,Blaze Of Glory,Baby Doll,Bubbelgum,Baronessa,som blir hela tre år i dag ,hoppas ni får många gottisar av era hussar och mattar.......
På bilden Banana Joe (Baxi)

Vilket väder vi har ,plusgrader och det värmer i solen ,hur härligt som helst ,ska ta några stycken doggs ,och bege mig till flygfältet i Asarum ,sen hälsa på mamsen ,och handla torrfoder.....

Härligt väder i dag.....

Två minus och strålande sol ,jättehärligt ,men snön försvinner ju inte ,måste bli varmare,läste på kvällstidningarna att värmen skulle komma nu ,hoppas det stämmer.
Tog några bilder när jag var ute idag...Mattes fina Zhita i solen !!!!!Mammas fina Atlas i solen !!!!Atlas,Lajka och Zhita...Klarblå himmel !!!!!!Härliga Lajka....Hälsade på hos min kära mamma i dag ,här är hennes Linus , tretton och ett halvt år........Så här ser det ut på tomten ,efter grannen huggit ner en björk !!!!!!!!!Scotte leker med pinne...

Buskelunds Amadeus får vara med på bild också....Bea käkar grenar.....Lajka och Yrsa....

Mamma Vimza med dotter Lajka.....

Tävling i ljungby....

Zhita och jag var och tävlade lydnadsklass två i Ljungby i går ,men det blev en snabb tävling ,i jämte Zhita på platsen ,låg en lancashire heeler,den pep oavbrutet hela tiden ,så min Zhita blev nog irreterad ,och satte sig upp ,sen var den dagen förstörd ,åkte med min kompis Åsa ,som tävlade i elit med sin golden Anton ,hon drog nr ett ,som enligt min åsikt ,aldrig är någon fördel ,BETYGSMÄSSIGT !!!!!!!Hon blev nerdömd på två moment kraftigt ,dels på inkallningen ,där Anton hade bra fart ,tog något extra steg på ståendet ,och lite sakta på läggandet ,annars bra tempo ,BETYG 6 ,helt sjukt,sen på apporterna ,också bra tempo,lite tugg, betyg 6,man blir så ledsen ,så det blev inget förstapris för Åsa och Anton ,dom kommer igen.Anne-Marie och Thomas tävlade med ,trots att Lippe pep på en del moment ,fick dom ihoppa 273 poäng ,och vann sin grupp ,GRATTIS TILL ER........Thomas med sin Tinja ,gick det väldigt bra för 289 poäng  och placering 1 för sin grupp,två från Karlshamn i topp,inte dåligt !!!!!!!!!

Zhita och jag tävlar om två veckor igen ,då ska vi ha vårat andra förstapris i tvåan ,så det så !!!!!!!!!

Annars är det bra med oss alla i Buskelund,inga förkylningar ännu eller så ,vi har klarat oss.....Hundarna mår bra ,väntar fortfarande på att Lajka ska gå i löp ,men inget händer.Sen jag slutade blogga ,har jag inte många besökare på min sida ,det har halverats ,så jag får nog blogga igen känner jag ,om sidan ska LEVA !!!!!!!!
Nu har vi haft mildväder en vecka ,och snön börjar gå bort ,det är underbart ,plus två grader har vi i dag ,man tror nästan det är sommar !!!!!!!!det kommer bli väldigt blött ,men det får vi leva med ,tills det blir varmare och torrt.......

Nu ska jag till Kate och fika en runda,hajvajs !!!!!!!

RSS 2.0